Visual Identities

Huisstijl

Huisstijl

Versterk Uw Visuele Aanwezigheid.

Wij begrijpen dat de visuele essentie van uw merk de sleutel is tot herkenning, vertrouwen en blijvende klantenloyaliteit. Onze expertise ligt in het creëren van op maat gemaakte merkidentiteiten die de kern van uw bedrijf of organisatie vastleggen en u onderscheiden in een drukke markt. Met een focus op logo’s, kleuren, beelden en meer, staan wij klaar om u te helpen een merkidentiteit te creëren die een blijvende indruk maakt. Visual Identities creëert designs die uw visuele identiteit reflecteren en uw visuele aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen.

Samenwerkingslogo voor JZ Service & Maré B.

Spotlight project
Voor twee bedrijven die al geruime tijd nauw samenwerken, hebben we een stempellogo ontworpen. Dit embleem belichaamt hun gedeelde werkethos, professionaliteit, vastberadenheid en, zoals de bijgevoegde tekst suggereert, hun vermogen om onafhankelijkheid te behouden terwijl ze zich richten op vergelijkbare visies.

Initiële Consultatie

Het begint allemaal bij u. We plannen een initiële consultatie om uw doelstellingen, doelen en voorkeuren te begrijpen. Uw input is essentieel om de koers van uw project vorm te geven.

Onderzoek & Ontdekking

Ons team voert diepgaand onderzoek uit naar uw branche, concurrenten en ontwerptrends. Deze grondige voorbereiding zorgt ervoor dat we een ontwerp creëren dat u onderscheidt.

Conceptontwikkeling

Hier begint de magie. We brainstormen en schetsen verschillende creatieve concepten en verkennen verschillende richtingen om uw visie vast te leggen.

Ontwerpvoorstel

We presenteren u een uitgebreid ontwerpvoorstel waarin ons gekozen concept, strategie, en tijdslijn worden uiteengezet. Uw feedback is welkom en wordt geïntegreerd in het plan.

Ontwerp & Revisie

Met uw goedkeuring brengen we het gekozen concept tot leven en verfijnen het door meerdere iteraties op basis van uw feedback. We willen dat het ontwerp perfect is.

Uitwerking

Wanneer het ontwerp aan uw verwachtingen voldoet, finaliseren we het en bereiden de bestanden voor verschillende media voor.

Klantbeoordeling

U heeft het laatste woord. We nodigen u uit om het ontwerp nog een laatste keer te bekijken en wijzigingen door te geven.

Goedkeuring & Levering

Zodra u het ontwerp goedkeurt, bereiden we het voor op levering en maken het product gereed.

Nazorg

We zijn nog niet klaar als het project is afgerond. Ons team staat klaar om te helpen bij technische kwesties, implementatie of toekomstige ontwerpeisen die u heeft.

Evaluatie & Feedback

Na het project hechten we waarde aan uw inzichten. Deel uw feedback om ons te helpen onze diensten te verbeteren.

Ontvang Direct Uw Vrijblijvende Offerte.

U heeft ons werk bestudeerd, en u weet dat een op maat gemaakte merkidentiteit precies is wat u nodig heeft. De volgende stap is een gepersonaliseerde offerte. Dat is eenvoudig: Geef ons enkele details en wij maken er een voor u! En u hoeft zich geen zorgen te maken; het is allemaal vrijblijvend. De offerte is bedoeld om u te laten weten wat ons aanbod precies inhoudt.

Uw ideeën, onze expertise: laten we samen iets buitengewoons creëren.

Is een Merkidentiteit Meer dan Alleen een Logo?

“Een ‘merkidentiteit’ omvat veel meer dan alleen een logo. Het vertegenwoordigt de holistische visuele en emotionele belichaming van een bedrijf of organisatie. Hoewel een logo een cruciaal element is, omvat een merkidentiteit ook aspecten zoals kleurschema’s, typografie, beeldmateriaal, en zelfs de algehele toon van de communicatie. Samenwerken deze componenten harmonieus om een uniek en samenhangend merkbeeld te creëren dat resoneert bij het publiek, herkenning, vertrouwen en blijvende klantentrouw bevordert.”
— Nick Catron van Haaster, Graphisch Ontwerper
Scroll naar boven