Visual Identities

Website voor JZ Service

Website voor JZ Service

Klant: JZ Service & Inspecties
Project: Website
Ontwerper: Nick & Louise
Jaar: 2024
Medium: Website

Over de klant

JZ Service & Inspecties is gespecialiseerd in inspectie en onderhoud van olie- en gasbranders in Nederland. De eigenaar van deze eenmanszaak is al ruim 30 jaar actief in de branche, en dat is een prestatie waar wij alleen maar van kunnen leren. Het bedrijf heeft onlangs een grote stap gezet door zich te richten op online media om in contact te blijven met hun klanten, meer leads te verzamelen, basisinformatie over onderhoud en inspecties te verstrekken en klanten te voorzien van een eenvoudig, digitaal offerteformulier.

Het doel van de website

JZ Service heeft ons gevraagd een website te maken om het bedrijf online een gezicht te geven. Voor JZ Service is het belangrijk om hun klanten te laten zien welke diensten zij leveren, hoe ze in contact kunnen komen met JZ en hoe ze eenvoudig online een offerte kunnen krijgen.

De klus klaren met DSL Webservices

Wij wilden, zonder enige twijfel, met DSL Webservices aan de slag. DSL is onze partner als het gaat om digitale producten. Ze hebben een geweldig portfolio en hun websites zijn perfect voor mkb’ers en grotere organisaties. Waarom, vraag je je misschien af? DSL Webservices ontwikkelt niet zomaar een website, maar denkt mee met de klant over hoe hij zijn doelen kan bereiken. Ze kijken naar het grotere geheel. Vanuit het perspectief van DSL is een website een middel om een ​​doel te bereiken, en niet een doel op zichzelf. Door strategisch na te denken en er eerlijk over te zijn, kunnen we samen met DSL onze doelen echt bereiken, zonder veel beloftes te doen. DSL is een bijzonder no-nonsense bedrijf, precies zoals wij het graag hebben.

'Content is king'

Wij zijn van mening dat voor ieder professioneel bedrijf een reguliere ‘welkom-op-onze-website’ niet voldoende is. In de huidige drukke markt heb je een duidelijke USP (unique selling point), een specifieke marketingstrategie en een digitaal product als speerpunt nodig om dingen voor elkaar te krijgen. ‘Content is king’ – een herhaaldelijk gebruikt spreekwoord, maar accuraat genoeg. Samen met DSL webservices leveren wij dus een continue dienstverlening aan JZ Service. Dit betekent een maandelijkse update, voortdurende technische ondersteuning en het periodiek aanbieden van nieuwe inhoud.

Illustraties voor de JZ Service website.

Infographic voor de JZ Service website.

Het resultaat

We zijn begonnen met een basis webdesign op basis van de vorige website. De meeste spullen stonden dus nog steeds op dezelfde plek. We hebben ook de stijlgids bijgewerkt voor de merkidentiteit van JZ Service & Inspecties. Samen met DSL Webservices hebben we een website gemaakt die alles heeft; We schreven en bewerkten nieuwe inhoud, ontwierpen nieuwe digitale illustraties, regelden een professionele fotoshoot met Yuriko Nakao, een professionele fotograaf, en maakten een korte video waarin de basisonderhouds- en inspectiewerkzaamheden van dag tot dag worden getoond. We hebben zelfs een infographic gemaakt, die de verplichtingen van periodiek onderhoud en inspectie verduidelijkt. Ook gaat de website uitgebreid in op veiligheid en tips voor hun klanten om een ​​veiligere werkomgeving te creëren voor JZ Service en hun klanten.

We kunnen niet genoeg benadrukken dat deze website het resultaat is van een prachtige synergie tussen Visual Identities en DSL Webservices.

Neem gerust zelf een kijkje op de website: jzservice.nl
Scroll naar boven